Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 10-11 september 2022 så anordnas en Steg I-utbildning i Göteborg i samarbete med Västsvenska Boxningsförbundet och Masthuggets Kampsportsklubb
 
Under hösten 2022 kommer arbetet med återstartsstödet att fortsätta i samma takt som under våren, fast nu med nya hållpunkter att ta sikte på.
 
Svenska Boxningsförbundet bjuder som ett led i sin satsning på ökat antal kvinnliga boxare in till ett boxningsläger i Borås helgen den 13-14 augusti 2022, tillsammans med profiler från svensk damboxnings historia.
 
Här kommer en kort sammanfattning över vilka stöd som finns att söka, dels från oss men också tips på andra stöd som ni som föreningar inom Svenska Boxningsförbundet har rätt till att söka.
 
Svenska Boxningsförbundets verksamhet går ner i aktivitet under sommaren med semestrar för våra anställda, men från den här veckan är dock kansliet bemannat igen men med en reducerad kapacitet.
 
Under sommaren genomför vi, på uppmaning från Riksidrottsförbundet och Regeringen, en undersökning av mångfalden bland ledare i våra medlemsföreningar. Vi uppmuntrar därför er att genomföra denna undersökning senast den 1 september 2022.
 
Helgen den 1-2 oktober 2022 kommer en Steg-II utbildning att genomföras i samarbete med Helsingborgs Boxningsklubb för föreningar i det Sydsvenska distriktet.
 
Under sommaren har det varit problem med länken för anmälningarna till Svenska Boxningsförbundets damsatsning, vilket vi ber om ursäkt för och löser genom att öppna upp för möjligheten till anmälan via e-post till Raymond Husac.
 
Nu blir det några veckors semester på kansliet och några veckor då bemanningen är mindre än vanligt, men vi försöker besvara era frågor så gott det går.
 
Här nedan kan ni läsa ordförandeordet skrivet i juli 2022.
 
Det har under gårdagen skickats ut en ny kommunikation till IBA:s styrelse inför extrakongressen i september. Ni kan läsa den här nedanför.
 
Här nedan hittar ni en översättning samt originalet av det brev som skickades till IBA samt nationsförbunden den 2 juli 2022 gällande extrakongressen i höst.
 
Svenska boxningsförbundets damsatsning drar igång på allvar och den inleder vi med ett hejdundrande läger och kickoff i Borås den 13-14 augusti 2022.
 
Här nedan hittar ni den planering som i dagsläget finns för seniorlandslagen dam och herr för hösten 2022.
 

Brev till IBA:s styrelse

(2022-06-28 15:00)
Efter beslutet att kalla till extrainsatt kongress och där ta upp frågan om nyval till ordförandeposten i IBA skickade de fyra kandidater som fick upprättelse i CAS följande brev till IBA:s styrelse.
 

Postadress:
Punch Out BC - Boxning
Box 9
43084 Styrsö

Besöksadress:
Datavägen 1
43632 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@punchout.se

Se all info